plak

Resultaten voor plak

Plak muntstuk Wikipedia.
Naast een verdeling van de stuiver in zestien penningen bestond er ook een onderverdeling van de stuiver in vijftien plakken. Later gebruik van de plak bewerken. Uiteindelijk werd de plak synoniem voor halve-stuiverstuk of vierduitstuk binnen het Nederlandse decimale geldsysteem. Lijst van oude muntsoorten in de Lage Landen. Lemmens 1998 Rekenmunt en courant geld in Jaarboek 1998 van het Europees Genootschap voor Munt en Penningkunde Online versie.
plak bh
Plakfestival cafe de plak.
De beste hits van 1976 tot 2016 samengesteld door de klanten. Wil je daar aan meedoen kijk dan op de pagina RADIO DE PLAK. De uitzendingen worden doorspekt met interviews reportages en veel muziek dus. Live vanuit het café. Kun je er niet bij zijn maar wil je wel luisteren ga dan tijdens de zendtijden naar www.mixlr.com/radio-de-plak. Openingstijden feestdagen 1de Kerstdagdiner. Openingstijden feestdagen december 25/.
plastic folie
Veiligheidscontrole vereist.
glas plakken
Plak 10 definities Encyclo.
korte stok waarmee de meester vroeger de kinderen sloeg vb als je stout was kreeg je met de plak. onder de plak zitten niets te vertellen hebben. Let op Spelling deels uit 1864 v. ken plat dik stuk klophout oudtijds strafwerktuig in de scholen gebruikelijk figuurlijk er de op leggen kastijden iemand onder de in bedwang houden. ken almanak om aan den wand opgehangen te worden. ven plakkaat affiche bekendmaking. Bargoens 1914 2 cent stuk.
muizen plakstrip
etymologiebank.nl.
als sportterm terug op Frans plaque onderscheiding i.h.b. plaque d'or gouden medaille enz gevormd bij het werkwoord plaquer zie plakken. van der Sijs 2001 Chronologisch Woordenboek. plak muntstuk 1371 MNW. plak dunne schijf 1761 WNT. plakje Ingezonden door een voormalige Amsterdamse kroegbaas. Onder mijn clientèle schrijft hij bevond zich een spraakmakende speelautomatenexploitant die als hij een borreltje bestelde altijd om een plakje vroeg. De naam zal zijn ontstaan uit de oudere uitdrukking een plakje snijden voor aan een glaasje nippen. Halverwege de 19de eeuw zei men hij heeft een plakje voor hij is licht beschonken. In Groningen gebruikte men indertijd de uitdrukking een plak lood op den kop hebben eigenlijk een zwaar hoofd hebben voor dronken zijn.
nepwimpers
Rooster sportlessen sporten op Terschelling Ieders Plak Terschelling.
Wat kun je bij ons doen? Bedrijfsfitness is voordelig sporten! Sporten naar gezond gewicht. Rooster sportlessen sporten op Terschelling. Rooster sportlessen sporten op Terschelling. Ben je op bezoek? Of op vakantie op Terschelling?
plastic folie
cafe de plak collectief eetcafe in Nijmegen.
Bij ons kun je in een ongedwongen sfeer goed eten en drinken tegen een vriendelijke prijs. Lunchen is mogelijk van 1200 tot 1600 uur s avonds is onze keuken geopend van 1730 tot 2130 uur. Wil je iemand een etentje cadeau doen dat kan met onze eetbonnen. Reserveren kan alleen voor groepen van 10 tot 30 personen in de speciaal daarvoor bestemde ruimte in de kelder. Deze kun je ook afhuren voor het geven van een feestje.
Plak lijfstraf Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Kind krijgt tik op de hand met de plak schilderij van Jan Steen. Een plak is een houten latje waarmee een leraar of opvoeder in vroeger tijden een kind op de uitgestrekte handpalm of op de knokkels sloeg als straf. De plak werd op scholen vaak gebruikt in combinatie met de pechvogel een pop in de vorm van een vogel. Deze werd naar een zich misdragende leerling gegooid. Die moest de pechvogel terugbrengen naar de leraar en kreeg dan een tik op de hand met de plak. Lijfstraffen zoals de plak werden in 1820 verboden in Nederland.
Puzzelwoordenboek Plak.
Met letters 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Zoek. 23 puzzelwoorden gevonden voor Plak. Paarsgekleurde woorden zijn afkomstig uit het Dr. Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén toegestaan met een licentie. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het puzzelwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Puzzelhulp. Download de Android App.

Contacteer ons